Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 18. kerület

Kiadó Mezőgazdasági terület Kossuth Ferenc-telep

Budapest XVIII. kerület, Kossuth Ferenc-telep
Kiadó Mezőgazdasági terület
Ültetvény utca

  • Ajánlat:Kiadó
  • Tipus:Mezőgazdasági terület
  • Ár:155.000 Ft
  • Telek mérete:3499 m2
  • Villany:utcában
  • Víz:utcában
  • Hivatkozási szám:B-XXIII-10-041
  • Érdeklődni:+36-20-852-5207

Leírás, további információkAzonosító:B-XXIII-10-41

Üdvözöljük a gazdálkodás lehetőségeivel teli területen, ahol egy kiválóan kiadó mezőgazdasági telek várja azokat, akik a természet közelében, Budapesten a XVIII. kerületben szeretnék megvalósítani zöldségtermesztési vagy hobbi kertészeti álmaikat.
Az ingatlan két telekrészletből áll, összesen 3499 m2 területtel rendelkezik. Az EK-XXIII-1 besorolás lehetővé teszi, hogy közjóléti erdőként vagy hobbi telekként hasznosítsa, kiválóan alkalmas zöldségtermesztésre vagy egyéb mezőgazdasági tevékenységekre. A telkek könnyen megközelíthetőek, mivel a betonút kényelmes hozzáférést biztosít.
Az Ültetvény utcához való közelség előnyt jelent, hiszen így könnyen elérheti Budapestet és a környező területeket. A XVIII kerület kitűnő választás lehet azoknak, akik csendes és természetközeli környezetben szeretnének gazdálkodni.
Az ingatlan kiadó, és azonnal birtokba vehető egy havi bérleti díj és két havi kaució megfizetése után. Egyedülálló lehetőség áll a rendelkezésére, hogy saját kertjében ültethessen vagy hobbi tevékenységeket folytathasson. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegye meg az első lépéseket a természet közelségében! További információkért és az ingatlan megtekintéséért lépjen kapcsolatba velünk!

Bérlők részére a közvetítés díjmentes! 

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.