Ha Számít Az Ár, Velünk Jól Jár!

Eladó lakások Budapest 18. kerület

Eladó Telek Újpéteritelep

Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep
Eladó Telek
Ady Endre utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:47.500.000 Ft
  • Telek mérete:669 m2
  • Hivatkozási szám:E-XVIII-18-056
  • Érdeklődni:+36-20-339-1184

Leírás, további információkAzonosító:E-XVIII-18-056

Budapest XVIII. kerületében, az Újpéteritelep részén, egy 669 m2-es összközműves lakóövezeti telek várja új tulajdonosát! Az ingatlan jelenleg egy erősen felújítandó családi házzal rendelkezik, amely inkább lebontandó. Az épület statikailag és esztétikailag is felújításra szorul. A telek szélessége 14 méter, és 25%-ig beépíthető, így lehetőség nyílik egy új, modern otthon megépítésére. Az összközművek, beleértve a villanyt, gázt és vizet, már a telken belül találhatók. A csatorna pedig a kapu előtt elérhető. További kényelmet nyújt a teleken található fúrt kút.
Az ingatlan kertvárosi, családi házas övezetben helyezkedik el, kiváló infrastruktúrával. A közelben megtalálható minden, amire szükség lehet: bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, buszmegálló és vonatmegálló. Gépjárművel könnyen és gyorsan eljuthatunk a Soroksári M5 bevásárlóközpontjához.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-339-1184

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/277


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.